Afmelden bij nieuwsbrieven | Terradon Web Service

Niet ingelogd

Laatste nieuws

Onderhoud

Layout wijzigingen

Maandag, 14 November 2011

De komende maanden wordt de layout van de site geheel gewijzigd. Hierbij worden ook enkele onhandigheden in het gebruik verbeterd, extra opties toegevoegd en een aantal ongewenste situaties opgelost.

Alle nieuws

Google advertentie

Uitschrijven uit nieuwsbrief

Terradon Web Service verzorgt de verzending van nieuwsbrieven van aangesloten leden. In al deze nieuwsbrieven, is een link toegevoegd waarmee abonnees zich met slechts 1 muisklik kunnen afmelden van de betreffende nieuwsbrief.

Wij vinden het jammer dat u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, maar wij willen pertinent geen ongewenste mails versturen.

Om veiligheids redenen ontvangt u eerst nog een email met een bevestigingslink tbv uw afmelding

Nadat u op de link in de bevestigingsmail heeft geklikt, wordt uw emailadres direct verwijderd!

Let op: U wordt alleen van de betreffende nieuwsbrief mailing lijst verwijderd. Het kan zijn dat u nog nieuwsbrieven ontvangt van andere nieuwsbrieven, waarbij u ingeschreven staat!/b>

U kunt in onderstaand formulier kontroleren of u aangemeld bent bij andere nieuwsbrieven, welke via Terradon verzonden worden!

Toon mijn abonnementen Indien u hier uw email adres invult, krijgt u een overzicht van eventuele abonnementen op nieuwsbrieven welke via Terradon uitgegeven worden.

 

Terradon Toolbar

De toolbar wordt niet meer aangeboden. De toolbar provider is van eigenaar gewisseld met als resultaat lastig te verwijderen software.
Deze toolbar wordt niet meer actief door de Terradon site ondersteund en op elke moment kan de huidige ondersteuning wegvallen

© 2003 - 2017 - Terradon Web Service - 11.0.0 aug 2016